ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Το βολέ αγανάκτησης του Μέσι στο τέλος του ματς

Argentina's Lionel Messi walks on the pith at the end of the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. The match finished 1-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
Argentina's Lionel Messi walks on the pith at the end of the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. The match finished 1-1. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Λιονέλ Μέσι σπατάλησε και την τελευταία ευκαιρία του στην ισοπαλία (1-1) της Αργεντινής με την Ισλανδία, αντιδρώντας με βολέ... αγανάκτησης στο σφύριγμα λήξης από τον Σίμον Μαρτσίνιακ.(VIDEO)

Ο Χάνες Χάλντορσον απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι με αποτέλεσμα η Αργεντινή να μείνει ισόπαλη (1-1) με την "πρωτάρα" Ισλανδία και να ξεκινήσει με το "αριστερό" τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσες φορές και να προσπάθησε, ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των Σκανδιναβών. Η τελευταία ευκαιρία του ματς πέρασε από τα πόδια του, αλλά η κατάληξη ίδια. Με το σφύριγμα λήξης από τον Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο "Pulga" έκανε βολέ που "πρόδωσε" την αγανάκτηση και τα νεύρα (πρωτίστως) με τον ίδιο του τον εαυτό.

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Antonio Calann

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ