ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Η γκολάρα του Ντιέγκο Κόστα κόντρα στην Πορτογαλία

Portugal's Mario Rui, in front, is hold by Portugal's Pepe during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Portugal's Mario Rui, in front, is hold by Portugal's Pepe during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Ισπανία ισοφάρισε σε 1-1 την Πορτογαλία χάρη σε τρομερή προσπάθεια και σουτ του Ντιέγκο Κόστα στο 24'. Δείτε την καταπληκτική ενέργεια του στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης. (VIDEO)

Ο Ντιέγκο Κόστα έκανε το 1-1 για την Ισπανία στην αναμέτρηση του 2ου ομίλου με την Πορτογαλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ζάλισε τους αμυντικούς της "Σελεσάο" και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια ( ο Ρονάντο είχε κάνει το 1-0 με πέναλτι).

Μάλιστα ο διαιτητής Τζανλούκα Ρόκι από την Ιταλία αναγκάστηκε να κάνει χρήση του VAR, καθώς προτού πάρει τη μπάλα στην κατοχή του ο Ντιέγκο Κόστα άπλωσε το χέρι του στον Πέπε. Η απόφαση ήταν να μετρήσει το γκολ...

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πορτογαλία - Ισπανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ