ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ultras γένους θηλυκού, έτοιμες να μοιράσουν πόνο στα γήπεδα της Ρωσίας!

Ultras γένους θηλυκού, έτοιμες να μοιράσουν πόνο στα γήπεδα της Ρωσίας!

Αδίστακτες και έτοιμες για... αίμα, Ρωσίδες Ultras προπονούνται τακτικά παίζοντας ξύλο μεταξύ τους προκειμένου να υποδεχθούν τους καλεσμένους τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018! (videos)

Slavyanki Gang, Regional Girls, Siege Girls... Όχι, δεν είναι η ονομασία ρωσικών μπαλέτων ή επιγραφές έξω από kinky clubs. Είναι κάποιες από τις συμμορίες γυναικών στη Ρωσία που ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018!

Βίντεο δείχνουν Ultras γένους θηλυκού, που ανήκουν σε ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κτλ), να δίνουν ραντεβού σε απομακρυσμένες δασικές περιοχές και να παίζουν ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως για λόγους... προπόνησης.

Ο σκοπός τους είναι να προετοιμαστούν κατάλληλα για να... υποδεχθούν τους καλεσμένους τους το καλοκαίρι, όταν και θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Οι Ρωσίδες Ultras οργανώνονται μέσω διαδικτύου και υπόσχονται να "ελευθερώσουν την κόλαση" στη διάρκεια του τουρνουά, στρέφοντας τα βέλη τους κυρίως στους Άγγλους προτρέποντας τους "να πάτε στο γυμναστήριο, προσπαθήστε με κάποιο τρόπο να προετοιμάσετε τους εαυτούς σας. Ξεκινάμε την επιχείρηση 'Μουντιάλ', το σχέδιο μας έχει αρχίσει για τα καλά".

Η Viktoria, εκπαιδευμένη στις πολεμικές τέχνες και ηγέτιδα των Slavyanki Gang, προειδοποιεί: "δεν υπάρχει ιστορικό στις γυναικείες συμμορίες. Είναι κάτι που ξεκινήσαμε εμείς. Ήμουν στους Ultras όταν αποφάσισα να οργανώσω ένα γυναικείο γκρουπ. Για μένα δεν μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά μόνο άντρες, μπορούμε κι εμείς. Αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τραύματα και όλοι ξέρουν ότι θα έρθουν τραυματισμοί".

Η Olga Kuzkova, 22 ετών, μοντέλο και... μέλος συμμορίας που υποστηρίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι "το πρώτο πράγμα για εμάς είναι η ποδοσφαιρική μας ομάδα, τα χρώματα της. Μετά, είναι το οικόσημο μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος!"

Ultras γένους θηλυκού, έτοιμες να μοιράσουν πόνο στα γήπεδα της Ρωσίας!
Ultras γένους θηλυκού, έτοιμες να μοιράσουν πόνο στα γήπεδα της Ρωσίας!

Η Olga Kuzkova, της οποίας ο τίτλος "Miss Charming" το 2015 αφαιρέθηκε όταν μέσω των social media συνδέθηκε με ρατσιστική συμπεριφορά

Οι Ρώσοι Ultras απασχόλησαν έντονα την γαλλική αστυνομία στο Euro 2016 και τώρα η... θηλυκή version έρχεται να σπείρει εκ νέου ανησυχία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ιδιαίτερα θορυβημένοι οι Άγγλοι, που έχουν λάβει προειδοποιήσεις από τις αρχές σχετικά με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν όσοι αποφασίσουν να ταξιδέψουν τον Ιούνιο στη Ρωσία.

Ο Mark Roberts, αναπληρωτής αρχηγός του εθνικού συμβουλίου της αγγλικής αστυνομίας, τόνισε πως "η συμπεριφορά των Ρώσων οπαδών θα είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας για το αν θα πρέπει κάποιος να πάει στη χώρα ή όχι".

Το υπουργείο εξωτερικών της Αγγλίας συμβούλευσε όλους όσους ταξιδέψουν στη Ρωσία να προετοιμαστούν για πράξεις εχθρότητας, ως αποτέλεσμα της αυξημένης έντασης που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες μετά τη δηλητηρίαση του πρώην κατασκόπου Sergei Skripal και της κόρης του Yulia στο Salisbury.

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο, ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Stephen Pinnock, υποστήριξε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να αναβληθεί για το 2019 και να μην διεξαχθεί στη Ρωσία μετά το συμβάν με τη δηλητηρίαση.

Μιλώντας την Πέμπτη (12/4) στο Radio 4, τόνισε πως "ο Πούτιν έχει επενδύσει δισεκατομμύρια ρούβλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το βλέπει σαν μια ευκαιρία να επιδείξει το καθεστώς του στον κόσμο".

Δεν έφταναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε πολιτικό επίπεδο, ούτε οι Ultras, τώρα Ρωσία και Αγγλία έχουν να ανησυχούν και για τις γυναικείες συμμορίες που διψούν για αίμα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Mother Russia στη Γαλλία
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ