ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τρέμουν οι Κροάτες: "Μας έριχναν μολότοφ, τραυματίστηκαν παιδιά"

Τρέμουν οι Κροάτες: "Μας έριχναν μολότοφ, τραυματίστηκαν παιδιά"
Κροατία

Ανησυχούν για επεισόδια οι Κροάτες στα παιχνίδια με την Ελλάδα. Πρόεδρος οργανωμένων: "Μας πετούσαν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες με πιστόλια". Ζάετς: "Ανοργάνωτη η Ελληνική Ομοσπονδία". Δήλωση Σούκερ - Άντριτς.

Η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κροατία στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας και για μια ακόμη φορά εκφράζεται η ανησυχία ότι θα ξεσπάσουν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας, Νταβόρ Σούκερ, είχε πει: "Ξέρετε ποια είναι η κατάσταση ανάμεσα στους οπαδούς. Θα τους αφήσουμε να έρθουν εδώ; Θα πάμε εμείς εκεί; Θυμάστε τι έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια...". Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφερόταν στις αναμετρήσεις του 2011.

Ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Κροατίας, Ίλια Πέρκοβιτς, υποστήριξε για την αναμέτρση του Οκτώβρη εκείνου του έτους, στο Φάληρο: " Ήρθαν προς τη μεριά μας και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες με πιστόλια. Θα μπορούσε αυτό να είναι μοιραίο για κάποιον από εμάς". Τα κροατικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι υπήρξαν τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά. Ένας άλλος έχασε το δάχτυλο του χεριού του. "Κρύψαμε τις φανέλες της Κροατίας μέσα από τα ρούχα και περιμέναμε το ασθενοφόρο" ανέφερε ο Πέρκοβιτς.

Φιλοξενούνται δηλώσεις και του Βέλιμιρ Ζάετς, άλλοτε παίκτη, τεχνικού διευθυντή και προπονητή του Παναθηναϊκού: "Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν είναι οργανωμένη. Ξέρουμε την εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο. Φοβάμαι ότι δεν μπορούν να οργανώσουν ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι στον βαθμό που απαιτείται".

Από την πλευρά του ο Σρνταν Άντριτς, άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σχολίασε: " Όταν παίζαμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, έπρεπε να υπογράψουμε ένα χαρτί, το οποίο θα ξεκαθάριζε τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που πάθουμε κάτι. Ποιος θα πάρει χρήματα από την ασφάλεια για παράδειγμα ή ποιος θα πάρει λεφτά από την ομάδα".

Η Ελλάδα κοντράρεται με την Κροατία στις 9 και 12 Νοεμβρίου. Το δεύτερο ματς είναι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο Καραϊσκάκη η ρεβάνς με Κροατία
Ανησυχεί για επεισόδια ο Σούκερ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ