ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τρελό σπριντ και τούμπα για Τίτε μετά το γκολ της Βραζιλίας

Brazil head coach Tite instructs players during the group E match against Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil head coach Tite instructs players during the group E match against Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Το γκολ του Φιλίπε Κοουτίνιο στο 91ο λεπτό του αγώνα Βραζιλία - Κόστα Ρίκα προκάλεσε το επικό σπριντ πανηγυρισμού του Τίτε, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο χορτάρι. (VIDEO)

Τρελάθηκε από τη χαρά του ο Τίτε μετά το γκολ του Φιλίπε Κοουτίνιο στο 91ο λεπτό του αγώνα Βραζιλία - Κόστα Ρίκα, το οποίο λύτρωσε την σελεσάο και της χάρισε το αγχωτικό τρίποντο για την 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Βραζιλιάνων έκανε ένα τρομερό σπριντ για να πανηγυρίσει το γκολ, αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε φαρδύς πλατύς στο χορτάρι. Αυτό βέβαια ουδόλως μετρίασε τη χαρά του για το τρίποντο της ομάδας του.

AP Photo/Andre Penner

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ