Το "μπάχαλο" στην εθνική Κύπρου πριν τον αγώνα με την γαλανόλευκη

Ο Ραν Μπεν Σίμον δήλωσε μετά την ήττα της Κύπρου από την Εσθονία ότι δεν πας από το μηδέν στο δέκα γρήγορα και θεωρήθηκε αιχμή για τον προκάτοχό του, όμως θέλησε να κάνει διευκρίνιση. Η Κύπρος παίζει με την Εθνική μας στις 7/10.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν, προπονητής της εθνικής Κύπρου, επόμενης αντιπάλου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θέλησε να διευκρινίσει τα ακόλουθα σε σχέση με δήλωση του μετά τον αγώνα με την Εσθονία την περασμένη Κυριακή στο Ταλίν, όπου η ομάδα του ηττήθηκε 1-0:

"Όταν μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα με την Εσθονία δήλωσα ότι η Εθνική Κύπρου δεν μπορεί να πάει από το μηδέν στο δέκα, σε καμιά περίπτωση εννοούσα οτιδήποτε μεμπτό σε σχέση με την κατάσταση στην οποία παρέλαβα την ομάδα.

Αυτό που ήθελα να πω είναι πως στην κλίμακα των αλλαγών που εγώ θέλω να κάνω στην Εθνική, δεν μπορούμε από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθούμε από το μηδέν στο δέκα αφού βρίσκομαι στην ομάδα για μικρό χρονικό διάστημα.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν υπονοούσα τίποτε σε σχέση με την ομάδα που παρέλαβα από τον Χριστάκη Χριστοφόρου τον οποίο εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή και δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πω οτιδήποτε εναντίον του.

 Ο κ. Χριστοφόρου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα και μίλησα μαζί του μετά που ανέλαβα την Εθνική και επίσης, τον ευχαρίστησα δημόσια για το έργο που επιτέλεσε στην Εθνική στην συνέντευξη τύπου κατά την επίσημη παρουσίαση μου".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24