ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Θύμισε Κάριους ο Μουσλέρα στο 2-0 της Γαλλίας επί της Ουρουγουάης (VIDEO)

France's Kylian Mbappe, right, looks on as he fails to score against Uruguay goalkeeper Fernando Muslera, left, during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Kylian Mbappe, right, looks on as he fails to score against Uruguay goalkeeper Fernando Muslera, left, during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Φερνάντο Μουσλέρα υπέπεσε σε γκάφα ολκής στο σουτ του Αντουάν Γκριεζμάν, με αποτέλεσμα η Γαλλία να διευρύνει (2-0) το προβάδισμα επί της Ουρουγουάης. (VIDEO)

Η εθνική Γαλλίας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Ουρουγουάης - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στο Νίζνι Νόβγκοροντ για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ στο 40ό λεπτό με την κεφαλιά του Ραφαέλ Βαράν.

Η Γαλλία διεύρυνε το προβάδισμά της στο 61ο λεπτό χάρη στην... γκάφα του Ουρουγουανού γκολκίπερ. Ο Πολ Πογκμπά έδωσε στον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έξω από την περιοχή επιχείρησε ένα δυνατό σουτ. Ο Φερνάντο Μουσλέρα δεν έβαλε σωστά το σώμα του και τα χέρια του, με αποτέλεσμα να του φύγει η μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα του.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα προημιτελικά! Ουρουγουάη - Γαλλίαμε 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ