ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τέσσερις Κροάτες και ένας Γάλλος οι "μαραθωνοδρόμοι" του τελικού

Croatia's Luka Modric celebrates after his team advanced to the final during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Μόντριτς AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Φτάνοντας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Κροατία έχει αγωνιστεί 90 λεπτά περισσότερα από την Γαλλία. Τέσσερις Κροάτες και ένας Γάλλος ανάμεσα στους παίκτες που έχουν διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα στη διοργάνωση.

Η Κροατία έπαιξε στην παράταση όλα τα παιχνίδια της νοκ-άουτ φάσης (Δανία, Ρωσία, Αγγλία) του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, μέχρι να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι συνολικά η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς έχει αγωνιστεί 90 λεπτά (ένα παιχνίδι) παραπάνω στο τουρνουά σε σχέση με αυτή του Ντιντιέ Ντεσάν. Η Κροατία μπαίνει στον τελικό με μεγαλύτερη επιβάρυνση συγκριτικά με την αντίπαλο της, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τέσσερις παίκτες της Χρβάτσκα φιγουράρουν στην λίστα με την πεντάδα παικτών που έχει γράψει τα περισσότερα χιλιόμετρα στη διοργάνωση.

Πρώτος στη σχετική κατηγορία ο Μόντριτς με 63 χιλιόμετρα (605') και δεύτερος ο Ράκιτιτς με 62,8 (548'). Γαλλική σφήνα στην τρίτη θέση, με τον Καντέ να έχει 62,7 χιλιόμετρα (540'), ενώ ακολουθούν ο Πέρισιτς με 62,4 (538') και ο Βρσάλκο με 58,4 (517').

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ