ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τέλος ο Λοπετέγκι από την εθνική Ισπανίας

Spains head manager Julen Lopetegui, during a 2018 World Cup Group G qualifying soccer match between Spain and Israel, at El Molinon Stadium, in Gijon, northern Spain, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Spains head manager Julen Lopetegui, during a 2018 World Cup Group G qualifying soccer match between Spain and Israel, at El Molinon Stadium, in Gijon, northern Spain, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας επέμεινε κι έδιωξε τον Τζουλέν Λοπετέγκι, δύο ημέρες πριν το πρώτο ματς της "φούρια ρόχα" στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά την αντίθετη γνώμη των παικτών του.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο Κρασνοντάρ! Η εθνική Ισπανίας απομάκρυνε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της, μία ημέρα μετά την πρόσληψή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως αντικαταστάτης του Ζινεντίν Ζιντάν και δύο πριν το πρώτο ματς της "φούρια ρόχα" στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ήδη η προγραμματισμένη για τις 11:30 (ώρα Ελλάδας) συνέντευξη Τύπου μετατέθηκε κατά μία ώρα, καθυστέρησε ακόμη 30 λεπτά λόγω της συνάντησης του Βάσκου με τον τεχνικό διευθυντή, Φερνάντο Ιέρο και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Τι κι αν οι παίκτες είπαν όχι στην απόφαση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας; Τι κι αν ο αρχηγός της "φούρια ρόχα", Σέρχιο Ράμος, βγήκε μπροστά και είπε: "Εδώ δεν είναι ομάδα, εδώ ήλθαμε να πάρουμε το Μουντιάλ".

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, επέμεινε κι έκανε το δικό του. Απέλυσε τον Βάσκο προπονητή! "Ευχαριστούμε τον Τζουλέν για ο,τι έκανε και γιατί είναι ένας από τους μεγάλους υπεύθυνους για το γεγονός ότι είμαστε στη Ρωσία. Είμαι υποχρεωμένοι να τον απολύσουμε. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους του εργαζόμενους της ομοσπονδίας. Υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώνουμε".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ