ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τέλος και ο Μπίγλια από την εθνική Αργεντινής

Argentina's Lucas Biglia, right, fights for the ball against Ecuador's Romario Ibarra during their 2018 World Cup qualifying soccer match at the Atahualpa Olympic Stadium in Quito, Ecuador, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Argentina's Lucas Biglia, right, fights for the ball against Ecuador's Romario Ibarra during their 2018 World Cup qualifying soccer match at the Atahualpa Olympic Stadium in Quito, Ecuador, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Μετά τον Χαβιέ Μαστσεράνο, άλλος ένας Αργεντινός έβαλε τέλος στην διεθνή καριέρα του και ο λόγος γίνεται για τον Λούκας Μπίγλια.

Πρώτος έσυρε τον χορό των αποχωρήσεων από την εθνική Αργεντινής ο Χαβιέ Μαστσεράνο. Τώρα ήταν η σειρά του Λούκας Μπίγλια να αποτελέσει παρελθόν από την αλμπισελέστε, μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο 32χρονος μέσος της Μίλαν μέτρησε 58 διεθνείς συμμετοχές και πήρε την απόφαση να μη φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο, τονίζοντας πως έδωσε τα πάντα για την εθνική Αργεντινής και πως ελπίζει οι νέοι να εργαστούν με ηρεμία.

"Είναι λυπηρό και για ορισμένους είναι το τέλος. Ελπίζω αυτοί που θα έλθουν στην εθνική, να μπορέσουν να εργαστούν με ηρεμία. Εγώ φεύγω. Εδωσα τα πάντα για την εθνική ομάδα. Τώρα, πλέον, έρχεται μία νέα γενιά", είπε ο Μπίγλια.

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ