ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα γκολ του Ελλάδα - Βέλγιο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM     (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΖΕΚΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΖΕΚΑ ICON

Ο Γιαν Βερτόνχεν άνοιξε το σκορ για το Βέλγιο, ο Ζέκα ισοφάρισε για την Ελλάδα, αλλά ο Ρομελού Λουκακού έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2). Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης. (videos)

Σε μια σημαντική αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" ( live η εξέλιξή της από το Sport24.gr) η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την αντίστοιχη του Βελγίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Στο 70ό λεπτό, ο Γιαν Βερτόνχεν άνοιξε το σκορ για το Βέλγιο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Ζέκα ισοφάρισε για την Ελλάδα τρία λεπτά αργότερα (73') καθώς εκτέλεσε άψογα με το αριστερό από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Τζαβέλλα.

Οι Βέλγοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 75ο λεπτό με τον Μενιέ να βγάζει σέντρα από δεξιά, τον Λουκακού να νικάει τον Παπασταθόπουλο στον αέρα και να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στη γωνία του Καρνέζη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ