ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στο Φάληρο 6 (!) φίλοι του Γιβραλτάρ

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÅÎÅÄÑÁ ÃÕÍÁÉÊÅÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÅÎÅÄÑÁ ÃÕÍÁÉÊÅÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Γιβραλτάρ των 33.000 κατοίκων είχε την... υποστήριξη έξι φίλων του στην αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" με την Ελλάδα, για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 το Γιβραλτάρ. Τελευταία αγωνιστική στο "Γ. Καραϊσκάκης" με την Ελλάδα για το νεοσύστατο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (μετρά μόλις πέντε χρόνια παρουσίας σε αυτή) και οι παίκτες του Τζεφ Γουντ (τρίτος προπονητής στην ιστορία της Εθνικής) είχαν οπαδούς στο Φάληρο.

Έξι πιστοί και... τίμιοι, μεταξύ τους και γυναίκες, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, για να δουν από κοντά το παιχνίδι. Σημειώνεται ότι το Γιβραλτάρ έχει πληθυσμό 33.000 κατοίκων. Μέχρι και πριν από το ματς με την Εθνική μας ομάδα, είχε απολογισμό τερμάτων 3-43 στο γκρουπ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ