ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σούκερ: "Όλοι μας ξέρουμε πόσο δύσκολα θα είναι στην Ελλάδα"

Former Croatian soccer great Davor Suker, center, attends the second day session of the 62nd FIFA Congress in Budapest, Hungary, Friday, May 25, 2012. Suker is due to take the position of the President of the Croation Football Accosiation as of July 2012. (AP Photo/MTI, Laszlo Beliczay)
Σούκερ (AP Photo/MTI, Laszlo Beliczay) AP

Η Κροατία συνέτριψε 4-1 την Εθνική μας ομάδα, αλλά ο Νταβόρ Σούκερ κρατά χαμηλούς τόνους και υποστηρίζει πως μια επίσκεψη στην Ελλάδα δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση.

Ο πρώτος από τους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ του Μουντιάλ εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε εύκολα με 1-4 από τους Κροάτες στο Μάξιμιρ και πλέον η ρεβάνς της Κυριακής (12/11, 21.45) στο Φάληρο είναι πιθανό να εξελιχθεί σε τυπική διαδικασία.

Οι Κροάτες, ωστόσο, εμφανίζονται μετριοπαθείς στις δηλώσεις τους μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης (9/11). Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Νταβόρ Σούκερ, ο οποίος ανέφερε: " Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν υψηλή ποιότητα και τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα της Κυριακής.

Υπάρχει ακόμα δουλειά, ξέρουμε όλοι πώς είναι να επισκέπτεσαι την Ελλάδα, πόσο δύσκολα θα είναι. Το φανατικό τους κοινό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πιστεύω όμως στην επιτυχία μας". Πρόσθεσε, ακόμα, τα εξής: "Το ματς ήταν εξαιρετικό. Έχει τελειώσει ωστόσο το πρώτο ημίχρονο και έχουμε άλλα 90 λεπτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαριά ήττα για την Ελλάδα, 4-1 απ'την Κροατία
"Κράξιμο" στην Εθνική από τους χρήστες του twitter
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο ο Σταφυλίδης
Παπασταθόπουλος: "Δεν είναι ευθύνη του Σκίμπε"
Σκίμπε: "Δεν νομίζω ότι εγώ έκανα λάθη"
Μουντιάλ στην TV
Για "ραψωδία" και "φαντασίωση" μιλούν οι Κροάτες
Το ξέφρενο πάρτι των Κροατών μετά τον θρίαμβο
"Τεσσάρα" για την Ελλάδα μετά από 5,5 χρόνια
Οι ευθύνες των παικτών και του Σκίμπε

(AP Photo/MTI, Laszlo Beliczay)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ