ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σκίμπε: "Σίγουρος ότι το Βέλγιο θα προσπαθήσει να νικήσει στη Βοσνία"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM     (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΚΙΜΠΕ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΚΙΜΠΕ ICON

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το Βέλγιο αν κι αδιάφορο θα πάει για τη νίκη στη Βοσνία μιας και η Ελλάδα δεν ορίζει τη μοίρα της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα από αυτή του Βελγίου , στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πλέον δεν ορίζει τη μοίρα της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Η Βοσνία είναι ένα βαθμό μπροστά από την Ελλάδα και υποδέχεται το αδιάφορο (προκρίθηκε) Βέλγιο σε μία από τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι Βέλγοι θα "χτυπήσουν" το ματς του Σεράγεβο και δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

" Είχαμε καλή απόδοση και είμαι υπερήφανος, δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στο Βέλγιο να τους συγχαρώ για την πρόκριση. Προχωραμε, κοιτάμε τα δύο επόμενα ματς για να καταλάβουμε τη δεύτερη φάση. Μίλησα στους παίκτες, δεν είναι ευτυχισμένοι, όπως καταλαβαίνετε, γιατί βρέθηκαν κοντά στη νίκη. Είναι κουρασμένοι, θα το συζητήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με Κύπρο και Γιβραλτάρ.

Μίλαμε για δύο διαφορετικά ματς. Με την Εσθονία αντιμετωπίσαμε μια διαφορετική άμυνα, σήμερα ήταν διαφορετικά γι' αυτό κι επέλεξα δύο ταχείς παίκτες (Φορτούνης και Μανιάτης). Ήταν πολύ καλοί ο Μανιάτης με τον Ζέκα, όπως κι από την άλλη πλευρά ο Τζαβέλλας με τον Σταφυλίδη. Είμαι σίγουρος ότι το Βέλγιο θα προσπαθήσει να νικήσει στη Βοσνία", δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός για να προσθέσει:

" Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο Βέλγιο για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Εμείς, από μέρους μας κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δείξαμε στον κόσμο ότι η ομάδα μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Από την άλλη, το Βέλγιο έβαλε δύο γκολ σχεδόν από το πουθενά. Στα ενενήντα λεπτά του αγώνα, θεωρώ πως ήμασταν πιο κοντά στο να πάρουμε τη νίκη. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει. Είμαστε σε δύσκολη θέση αυτή την στιγμή, έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Ελπίζουμε απλά να κερδίσει το Βέλγιο μέσα στη Βοσνία. Δεν είμαστε σε καλή θέση, αλλά όπως συζητήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ