ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σκίμπε: "Μικρό αβαντάζ το ότι παίζουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΚΙΜΠΕ(Α) ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΚΙΜΠΕ(Α) ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίχαελ Σκίμπε θεωρεί αβαντάζ για την Εθνική μας ομάδα το ότι θα παίξουμε το δεύτερο ματς με τους Κροάτες στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Τι δήλωσε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Μίχαελ Σκίμπε βρέθηκε στην Ζυρίχη για την κλήρωση των μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στους ανθρώπους της FIFA πως είναι ένα μικρό αβαντάζ για την Εθνική μας ομάδα το γεγονός πως η ρεβάνς με την Κροατία διεξάγεται στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την κλήρωση, σχολίασε: "Ναι, φυσικά είμαι και πρώτα απ’ όλα είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα, ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Είναι μια πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνει πολύ καλά, αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε, οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι".

Για το αν ευνοεί την Ελλάδα που παίζει το δεύτερο ματς εντός έδρας, σχολίασε: "Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Στο πρώτο ματς παίζεις λίγο παραπάνω αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ