ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σιμάν: "Ο Μήτρογλου μπορεί να κάνει τη ζημιά"

Belgium's Laurent Ciman, left, and Belgium's Eden Hazard leave the pitch after losing 1-3 in the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Belgium's Laurent Ciman, left, and Belgium's Eden Hazard leave the pitch after losing 1-3 in the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο 31χρονος Βέλγος αμυντικός, Λοράν Σιμάν, υποστήριξε ότι ο Κώστας Μήτρογλου είναι η κύρια απειλή για την εθνική του ομάδα στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Ελλάδας, στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Βελγίου, στις 25 Μαρτίου στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη και στην αποστολή βρίσκεται και ο Λοράν Σιμάν. Ο 31χρονος Βέλγος αμυντικός της Montreal Impact υποστήριξε με δηλώσεις του στην "DH" έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας κι εστίασε στον Κώστα Μήτρογλου.

"Είναι τιμή να καλείσαι στην εθνική ομάδα. Τώρα, το στάτους μου στην εθνική είναι διαφορετικό από ότι παλαιότερα που είχα πιθανότητες κλήσης όταν έλειπε ο Κομπανί ή ο Βερμάλεν. Γι' αυτό και είχα τις αμφιβολίες μου πριν από την ανακοίνωση της λίστας και ενθουσιάστηκα όταν είδα το όνομά μου εντός αυτής. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει τις ικανότητές μου και με εμπιστεύεται. Αν νικήσουμε, θα έχουμε κάνει μεγάλο βήμα. Έχουμε την ομάδα για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, αλλά σεβόμαστε την Ελλάδα.

Είναι μια που δεν αφήνει χώρους κι έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά επιθετικά. Ειδικά τον Μήτρογλου. Ξέρουμε ότι εάν κρατήσουμε το μηδέν, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε χάρη στην τεράστια επιθετική μας ικανότητα", υποστήριξε ο Λοράν Σιμάν.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ