ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σαμπαόλι: "Ναι, τώρα είναι πιο δύσκολα"

Argentina's coach Jorge Sampaoli yells during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's coach Jorge Sampaoli yells during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Χόρχε Σαμπαόλι παραδέχθηκε ότι η πρόκριση της εθνικής Αργεντινής στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 γίνεται πιο δύσκολη μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βενεζουέλα.

Η Αργεντινή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βενεζουέλα στο Μπουένος Άιρες, έτσι παραμένει εκτός της 4άδας που οδηγεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε", Χόρχε Σαμπαόλι, αναγνώρισε τις δυσκολίες που φέρνει για την ομάδα του αυτό το αποτέλεσμα όσον αφορά στην πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Έπλεξε, παράλληλα, το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, ασκώντας κριτική στην απόδοση των υπολοίπων.

"Τώρα είναι πιο δύσκολα, ναι. Ελπίζαμε ότι μετά από αυτές τις δύο αγωνιστικές η Αργεντινή θα ήταν στις θέσεις απευθείας πρόκρισης. Πήραμε δύο βαθμούς σε δύο ματς που είχαμε σαφή ανωτερότητα. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και μπορούν να συμβούν αυτά. Ο Μέσι ήταν πάνω από τους υπόλοιπους (σε απόδοση). Είναι ανησυχητικό να έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και να μην μπορείς να τον κεφαλαιοποιήσεις", υποστήριξε ο "Δον Σάμπα".

AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ