ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Ρώσος πολιτικός: "Κάντε σεξ, κάντε παιδιά"

Ρώσος πολιτικός: "Κάντε σεξ, κάντε παιδιά"

Μία μέρα μετά τη δήλωση της Ρωσίδας πολιτικού που ζητούσε από τις συμπατριώτισσές της να μην κάνουν σεξ με τους ξένους που θα επισκεφθούν τη χώρα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συνάδελφός της ζήτησε ακριβώς το αντίθετο.

Ρώσος πολιτικός συμβούλεψε τους συμπατριώτες του να κάνουν σεξ με τους ξένους που θα βρίσκονται στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό μία μέρα μετά την τοποθέτηση της Ταμάρα Πλετνιόβα, μέλος του κομουνιστικού κόμματος και πρόεδρος της επιτροπής οικογενειακών υποθέσεων στη Δούμα (κάτω βουλή της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας), η οποία έλεγε το ακριβώς αντίθετο:

"Ακόμη και αν οι άνδρες παντρευτούν τις γυναίκες και τους πάρουν στο εξωτερικό, αργότερα οι γυναίκες δεν θα ξέρουν πώς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Μετά έρχονται σε μένα στην επιτροπή και κλαίνε ότι τους πήραν το παιδί. Θα ήθελα οι γυναίκες στη χώρα μας να παντρευτούν άντρες από αγάπη, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, εφόσον είναι Ρώσοι υπήκοοι, ώστε να οικοδομήσουν καλές οικογένειες, να ζουν με αρμονία, να έχουν παιδιά και να τα μεγαλώνουν εδώ".

Ο Μιχαήλ Ντζεντιάροβ, μέλος της ρωσικής βουλής, βγήκε μπροστά και δήλωσε: "Όσες περισσότερες ιστορίες αγάπης έχουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο περισσότεροι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες ερωτεύονται, τόσα περισσότερα παιδιά γεννιούνται. Μερικά χρόνια μετά, αυτά τα παιδιά θα θυμούνται ότι η ιστορία αγάπης των γονιών τους ξεκίνησε στη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018".

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

AP Photo/Matthias Schrader

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24