ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πρεμιέρα με τους χειρότερους στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Russian soccer team train during the official training session of the Russian team one the eve of the group A match between Russia and Saudi Arabia at the 2018 soccer World Cup at Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 13, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Russian soccer team train during the official training session of the Russian team one the eve of the group A match between Russia and Saudi Arabia at the 2018 soccer World Cup at Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 13, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 κάνει πρεμιέρα και το πρώτο ματς διεξάγεται ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες (Ρωσία και Σαουδική Αραβία) που βρίσκονται στη χαμηλότερη θέση (εκ των 32) του FIFA Ranking!

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι το πιο εμπορικό ματς, καθώς ακολουθούν αναμετρήσεις ανάμεσα σε πιο παραδοσιακές ή πιο ελκυστικές εθνικές ομάδες. Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 κάνει σέντρα στη Μόσχα (14/6, 18:00) με τη εθνική ομάδα της Ρωσίας να υποδέχεται την αντίστοιχη της Σαουδικής Αραβίας για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Πρόκειται για το χειρότερο συνδυασμό που θα μπορούσε να τύχει με βάση το FIFA Ranking. Οι εθνικές ομάδες των δύο χωρών βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις από τις 32 συμμετέχουσες. Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται στην 67η θέση, η Ρωσία στην 70ή!

Οι υπόλοιπες 30 εθνικές ομάδες είναι πιο πάνω στη λίστα. Βέβαια, αυτό είναι ανεξάρτητο του θεάματος που ενδέχεται να προσφέρουν Ρώσοι και Σαουδάραβες. Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που η διοργανώτρια χώρα ενός Μουντιάλ είναι και η χειρότερη με βάση το FIFA Ranking από τις συμμετέχουσες. Το 2010, η εθνική Νοτίου Αφρικής ήταν στην 83η θέση, αλλά υπήρχε η αντίστοιχη της Νοτίου Κορέας που ευρίσκετο στην 105η.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ