ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πάρντο: "Πάντα τα δίνω όλα"

Πάρντο: "Πάντα τα δίνω όλα"
Πάρντο INTIME SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε στα ΜΜΕ της Κολομβίας για την κλήση του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και για την παρουσία του στην Ευρώπη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, στον εαυτό του και στην παρουσία του στην Ευρώπη.

Ο ίδιος βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο Σαντιάγκο της Χιλής, όπου η Κολομβία θα δώσει αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

"Είμαι χαρούμενος για τη δουλειά που έχω κάνει αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα τα δίνω όλα. Μου δίνει την ευκαιρία να μετρηθώ ως παίκτης", είπε αρχικά και συνέχισε για το πως ήρθε στην Ελλάδα: "Από τότε που ήρθα στην Ευρώπη, πάντα έπαιζα στα άκρα. Ο Μάρκο Σίλβα με ήξερε από το διάστημα που έπαιζα στην Μπράγκα".

Για το τι έχει κερδίσει στην Ευρώπη, ανέφερε: "Περισσότερη εμπειρία, μεγαλύτερη εξυπνάδα και, πάνω απ’ όλα, ωριμότητα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μεγαλώνω ως προσωπικότητα, γιατί στο ποδόσφαιρο την χρειάζεσαι και αυτή".

Για το πόσο περίμενε να κληθεί στην εθνική του, σχολίασε: "Δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το να δουλεύεις σκληρά και να εκμεταλλευτείς αυτή τη φανταστική ευκαιρία".

Για το παιχνίδι με τη Χιλή, τόνισε: "Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά όλοι στην Κολομβία θέλουν να δώσουν τα πάντα, όπως κάνουν συνήθως".

Για τον εαυτό του, είπε: "Στην Κολομβία πίστευαν πως είμαι 9άρι, αλλά όχι, είμαι κλασικός εξτρέμ. Πάντα θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και να μετατρέπω τις πάσες τους σε γκολ".

Για το τι του αρέσει στην εθνική του ομάδα, απάντησε: "Το γεγονός ότι είναι οικογένεια. Από την ώρα που έφτασα στο ξενοδοχείο, αισθάνεσαι το οικογενειακό κλίμα".

Τέλος, για το αν αισθάνεται κουρασμένος μετά το πολύωρο ταξίδι, ανέφερε: "Θα τα δώσω όλα στην Εθνική".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ