ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Παραδοχή από Περού: "Ναι, ο Φαλκάο μάς μιλούσε στα τελευταία λεπτά"

Παραδοχή από Περού: "Ναι, ο Φαλκάο μάς μιλούσε στα τελευταία λεπτά"

Ο μέσος του Περού, Ρενάτο Τάπια παραδέχθηκε πως ο Ρανταμέλ Φαλκάο τους πλησίασε στα τελευταία λεπτά, ενημερώνοντάς τους πως με το 1-1 προκρίνονται κι οι δύο ομάδες! (VIDEO)

Η κίνηση του επιθετικού της Κολομβίας, Ρανταμέλ Φαλκάο να πλησιάσει τους παίκτες του Περού στα τελευταία λεπτά του αγώνα, προτρέποντάς τους να... ηρεμήσουν, αφού με το 1-1 περνούσαν κι οι δύο ομάδες στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Μία ημέρα αργότερα, ήρθε η παραδοχή απ' τον μέσο του Περού, Ρενάτο Τάπια, ο οποίος αποκάλυψε πως όντως ο στράικερ της Μονακό τους μιλούσε στο τελευταίο πεντάλεπτο, ωστόσο οι ίδιοι συνέχισαν να παίζουν για τη νίκη.

"Στα τελευταία πέντε λεπτά, οι Κολομβιανοί μας πλησίασαν. Γνώριζαν πώς ήταν η κατάσταση στα άλλα παιχνίδια. Οπότε, διαχειριστήκαμε τον αγώνα όπως έπρεπε. Μίλησα με τον Ρανταμέλ (σ.σ. Φαλκάο), ο οποίος μου είπε πως προκρινόμαστε κι οι δύο, αν παραμείνουν έτσι τα πράγματα. Όμως, είναι ποδόσφαιρο και παίζουμε για να νικήσουμε", υποστήριξε ο παίκτης του Περού.

Θυμηθείτε το VIDEO:

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ