ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ούτε με Ισπανία ο Μέσι

Argentina's Lionel Messi takes part in a training session at the City Football Academy, in Manchester, England, Tuesday March 20, 2018. Argentina will play Italy in an international friendly on Friday. (Dave Howarth//PA via AP)
Argentina's Lionel Messi takes part in a training session at the City Football Academy, in Manchester, England, Tuesday March 20, 2018. Argentina will play Italy in an international friendly on Friday. (Dave Howarth//PA via AP) DAVE HOWARTH//PA VIA AP

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζεται να αισθάνεται μυικές ενοχλήσεις και ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει ούτε στο φιλικό με την Ισπανία (27/03).

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Αργεντινή (και) στο φιλικό με την Ισπανία. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται να αισθάνεται μυικές ενοχλήσεις και ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν πρόκειται να ρισκάρει μία πιθανή υποτροπή, απ' την στιγμή που πρόκειται για φιλικό αγώνα.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός παρακολούθησε και το ματς με την Ιταλία από σουίτα του "Etihad", αφού θέλει να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ενόψει των παιχνιδιών της "Μπάρτσα" με τη Ρόμα για την προημιτελική φάση του Champions League.

Photo Credits: Dave Howarth//PA via AP

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ