ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οριστικά χωρίς Αζάρ το Βέλγιο κόντρα στην Ελλάδα

Belgium's Eden Hazard, left, and Radja Nainggolan walks on the pitch during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/ Michel Spingler)
Belgium's Eden Hazard, left, and Radja Nainggolan walks on the pitch during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/ Michel Spingler) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, επιβεβαίωσε πως ο Εντέν Αζάρ δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Ελλάδα. Αμφίβολοι οι Μενιέ και Φελαϊνί

Οριστικά χωρίς τον Εντέν Αζάρ θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο την Ελλάδα το Σάββατο στις Βρυξέλλες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο άσος της Τσέλσι πήγε την Δευτέρα στο Βέλγιο, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή στο ξενοδοχείο, με τον Μαρτίνεθ να τονίζει πως δεν γίνεται να ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα και να είναι έτοιμος το Σάββατο, έτσι στην καλύτερη περίπτωση ίσως αγωνιστεί στο φιλικό με την Ρωσία τρεις μέρες αργότερα.

Προπόνηση δεν έκαναν ούτε οι Τομά Μενιέ, Μαρουάν Φελαϊνί, των οποίων η κατάσταση θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Η αποστολή του Βελγίου...

Οριστικά χωρίς Αζάρ το Βέλγιο κόντρα στην Ελλάδα

AP Photo/ Michel Spingler

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ