ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι Σουηδοί "διέλυσαν" τηλεοπτικό σκηνικό στους πανηγυρισμούς

Swedish players celebrate qualifying during the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Swedish players celebrate qualifying during the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Οι Σουηδοί πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 και "διέλυσαν" το σκηνικό που είχε στηθεί στο "San Siro" από τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας τους. (video)

Η Ιταλία μετά από 60 χρόνια έμεινε εκτός Μουντιάλ, καθώς η Σουηδία έφυγε με το 0-0 από το Μιλάνο και επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στα τελικά, χάρη στο γκολ του Γιόχανσον.

Οι Σουηδοί πανηγύρισαν έξαλλα την επιστροφή τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου με την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο "San Siro".

Μάλιστα, έπεσαν πάνω στους συμπατριώτες τους δημοσιογράφους του Eurosport και τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Χάσε Μπάκε, και διέλυσαν το σκηνικό που είχε στηθεί για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μετάδοσης. Δείτε το video που ακολουθεί:

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ