ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ 2018

Iceland's Gylfi Sigurdsson, left, celebrates with teammate Birkir Bjarnason after scoring against Kosovo, during the World Cup Group I qualifying soccer match between Iceland and Kosovo in Reykjavik, Iceland, Monday Oct. 9, 2017. (AP Photo/Brynjar Gunnarsson).
Iceland's Gylfi Sigurdsson, left, celebrates with teammate Birkir Bjarnason after scoring against Kosovo, during the World Cup Group I qualifying soccer match between Iceland and Kosovo in Reykjavik, Iceland, Monday Oct. 9, 2017. (AP Photo/Brynjar Gunnarsson). AP

Πλέον γνωρίζουμε παραπάνω απ'τις μισές ομάδες που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ 2018, καθώς με τις Ισλανδία και Σερβία οι χώρες που έχουν πάρει εισιτήριο για τα τελικά έφτασαν τις 17. Δείτε ποιες είναι και πότε θα ακολουθήσουν οι επόμενες

Την Δευτέρα (9/10) έγιναν 17 οι χώρες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, έπειτα από την πρόκριση της Ισλανδίας και της Σερβίας.

Την Τρίτη απ'την Ευρώπη θα προκριθούν άλλες 2 ομάδες, απ'τη Νότιο Αμερική άλλες 3 και απ'τη Β-Κ Αμερική και Καραϊβική άλλη μία. Θα φτάσουμε δηλαδή στις 23.

Το Νοέμβρη οι 23 ομάδες θα γίνουν 26 με τις 3 που απομένουν απ'την Αφρική και οι υπόλοιπες 6 θα προκύψουν απ'τα μπαράζ. Οι 4 θα είναι απ'τα ευρωπαϊκά μπαράζ και οι άλλες 2 από το μπαράζ Ασίας (Συρία ή Αυστραλία) - Β-Κ Αμερικής και Καραϊβικής και Νέας Ζηλανδίας (Ωκεανία) με τον 5ο της Νοτίου Αμερικής.

Οι ομάδες που... είναι στην Ρωσία:

1. Ρωσία (διοργανώτρια)

2. Βραζιλία

3. Ιράν

4. Ιαπωνία

5. Μεξικό

6. Βέλγιο

7. Νότιος Κορέα

8. Σαουδική Αραβία

9. Γερμανία

10. Αγγλία

11. Ισπανία

12. Νιγηρία

13. Κόστα Ρίκα

14. Πολωνία

15. Αίγυπτος

16. Ισλανδία

17. Σερβία

AP Photo/Brynjar Gunnarsson

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ