ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι μεγάλες ευκαιρίες των Πέρες - Μάντζουκιτς (VIDEOS)

Croatia's Mario Mandzukic, left, tries to score past Argentina goalkeeper Wilfredo Caballero during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Μάντζουκιτς (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Ο Έντσο Πέρες για την Αργεντινή και ο Μάριο Μάντζουκιτς για την Κροατία έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στην αναμέτρηση του "Nizhny Novgorod", για το Παγκόσμιο Κύπελλο. (VIDEOS)

Στο 30ό λεπτό του αγώνα Αργεντινή - Κροατία, για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο χαφ της "Αλμπισελέστε" Έντσο Πέρες βρέθηκε σε θέση βολής για να ανοίξει το σκορ, αλλά "πέταξε" τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε, αστοχώντας.

Δείτε την προσπάθεια του μέσου της Ρίβερ Πλέιτ:

Δύο λεπτά μετά, ο επιθετικός της Κροατίας και της Γιουβέντους, Μάριο Μάντζουκιτς βρέθηκε απέναντι στον Καμπαγέρο, αλλά η κεφαλιά που έκανε από κοντά, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αργεντινού κίπερ...

(AP Photo/Pavel Golovkin)

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Κροατία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ