ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι ιστοσελίδες της Βοσνίας για το ματς με την Ελλάδα

Οι ιστοσελίδες της Βοσνίας για το ματς με την Ελλάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ιστοσελίδες της Βοσνίας στάθηκαν στην απόδοση της ομάδας τους απέναντι στην Εθνική μας, στο γκολ του Τζαβέλλα στο 95' και στα εξωαγωνιστικά

Τεταμένο είναι το κλίμα στη Βοσνία μετά τον αγώνα με την Εθνική μας, ειδικά με όσα έγιναν στις εξέδρες και ειδικά με το πανό για τη Σρεμπρένιτσα, το οποίο ασφαλώς δεν τιμά κανέναν και σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο και δίχως τιμωρία, μιας και έχει γραφτεί από τον παρατηρητή του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Ο ηλεκτρονικός Τύπος της χώρας στέκεται στην απόδοση της Βοσνίας, τονίζοντας ότι ήταν καλύτερη από την Εθνική μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο γκολ του Τζαβέλλα στο 95' και φυσικά στο πανό με αναφορά στη σφαγή του 1995 στον εμφύλιο που κόστισε την ζωή σε αρκετές χιλιάδες ανθρώπους.

Η " Klix.ba" ανέφερε: "Το πολύ όμορφο τέρμα του Πιάνιτς δεν ήταν αρκετό. Οι Έλληνες ισοφάρισαν στο τέλος. Προκάλεσαν οι οπαδοί της Ελλάδας με πανό για τη Σρεμπρένιτσα και αποδοκίμασαν στον εθνικό ύμνο της Βοσνίας. Τρεις Βόσνιοι χτυπήθηκαν από Έλληνες οπαδούς πριν την σέντρα".

Η "Vijesti.ba" έγραψε: "Δράμα στην Αθήνα, οι ‘δράκοι’ έχασαν στις καθυστερήσεις μια μεγάλη νίκη" και η "Sportsport.ba" είχε με τη σειρά της: "Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Εξαιρετική εμφάνιση για ένα ημίχρονο από τη εθνική μας ομάδα, η οποία μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα μετά το πανέμορφο γκολ του Πιάνιτς, αλλά στο τέλος ισοφαρίστηκε".

Τέλος, η ιστοσελίδα "Oslobodjenje.ba" έγραψε: "Αν και όλα έδειχναν νίκη, η Ελλάδα ισοφάρισε στο 95’. Πολύ καλύτερη η Βοσνία, έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα και τιμωρήθηκε στο τέλος".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Οι Έλληνες απολογούνται στους Βόσνιους για τον αγώνα-ντροπή στην Αθήνα"
"Τρελάθηκε" ο Βόσνιος σπίκερ στο 0-1, σίγησε στο 95ο λεπτό
Βράνιες: "Τα λέμε στην κόλαση της Ζένιτσα"
Μπαζντάρεβιτς: "Προβοκάτσια από πλευράς του διαιτητή εις βάρος μας"
Τζέκο: "Αδημονώ να τους δω στη Ζένιτσα"
Προκλήθηκαν οι Βόσνιοι με σημαίες και αναφορά στην σφαγή της Σρεμπρένιτσα
Πιάνιτς: "Μεγάλη αδικία, ήμασταν καλύτεροι"
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ