ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ισλανδία: Η μικρότερη χώρα που θα παίξει σε Μουντιάλ!

Iceland's fans celebrate their team's victory against Kosovo, following the World Cup Group I qualifying soccer match between Iceland and Kosovo in Reykjavik, Iceland, Monday Oct. 9, 2017. (AP Photo/Brynjar Gunnarsson)
Iceland's fans celebrate their team's victory against Kosovo, following the World Cup Group I qualifying soccer match between Iceland and Kosovo in Reykjavik, Iceland, Monday Oct. 9, 2017. (AP Photo/Brynjar Gunnarsson) AP

Δείτε τη λίστα με τις μικρότερες χώρες που έχουν περάσει σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ισλανδία πλέον να βρίσκεται στην κορυφή, ξεπερνώντας το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Το παραμύθι που ζουν οι 334.000 Ισλανδοί συνεχίζεται. Μετά την παρουσία της εθνικής τους ομάδας στα προημιτελικά του Euro, το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας, ετοιμάζονται να την καμαρώσουν και για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μια ιστορική πρόκριση που έφερε την Ισλανδία και στην κορυφή της λίστας με τις μικρότερες χώρες που έχουν περάσει σε τελικά Μουντιάλ, ξεπερνώντας το Τρινιντάντ και Τομπάγκο (1,3 εκατ.) που είχε αγωνιστεί το 2006 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

Οι μικρότερες χώρες που έπαιξαν σε Παγκόσμιο Κύπελλο:

Ισλανδία: Η μικρότερη χώρα που θα παίξει σε Μουντιάλ!

AP Photo/Brynjar Gunnarsson

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ