ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι ενδεκάδες του Ελλάδα - Βέλγιο

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την αντίστοιχη του Βελγίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Δείτε τις αρχικές ενδεκάδες που επέλεξαν Μίχαελ Σκίμπε και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αντίστοιχα.

Σε μια σημαντική αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" ( live η εξέλιξή της από το Sport24.gr) η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την αντίστοιχη του Βελγίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Η αρχικά ενδεκάδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, είναι αυτή για την οποία ενημερωθήκατε νωρίτερα και η διάταξη 4-4-1-1.

Ο Καρνέζης είναι στο τέρμα, δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Τζαβέλλας και στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Στη μεσαία γραμμή οι Σάμαρης και Τζιόλης, αριστερά ο Σταφυλίδης, απέναντι ο Ζέκα για να δίνει βοήθειες και στον Μανιάτη, δεκάρι ο Φορτούνης και μπροστά ο Δώνης ως "ψευτοεννιάρι".

Από την πλευρά του Βελγίου, ο Βενσάν Κομπανί δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε με συνέπεια να είναι εκτός πλάνων του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Βερμάλεν, ενώ δεν υπάρχει κάποια άλλη έκπληξη σε σχέση με τις τελευταίες δοκιμές του Ισπανού προπονητή και τις εκτιμήσεις των Βέλγων ρεπόρτερ.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Καρνέζης, Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Τζιόλης, Ζέκα, Φορτούνης, Σταφυλίδης, Δώνης.

Η ενδεκάδα του Βελγίου: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Φελαϊνί, Ντεμπελέ, Μενιέ, Καράσκο, Ντε Μπράινε, Μέρτενς, Λουκακού.

Στον ελληνικό πάγκο βρίσκονται οι: Ανέστης, Κυριακίδης, Κουτρουμπής, Σιώπης, Βέλλιος, Μπακασέτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπουχαλάκης.

Στο βελγικό οι: Μινιολέ, Καστέλς, Μιραλάς, Ντεντόνκερ, Εντέν Αζάρ, Τοργκάν Αζάρ, Ντεφούρ, Τίλεμανς, Μπατσουαγί, Μπεντεκέ, Σαντλί, Σιμάν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ