ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Ζιλί πήρε θέση για την απομάκρυνσή του απ' τη Βοσνία

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην βοηθός του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, Στεφάν Ζιλί πήρε θέση, μέσω twitter, για την απόφαση της Ομοσπονδίας της Βοσνίας να τον απομακρύνει απ' το πόστο του, ύστερα απ' το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Γιαννιώτα στην αναμέτρηση της Βοσνίας με την Ελλάδα.

Παρελθόν από τη θέση του βοηθού του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς αποτελεί απ' τις 2 Ιουλίου ο Στεφάν Ζιλί. Ο Γάλλος τεχνικός, που είχε γρονθοκοπήσει τον Γιάννη Γιαννιώτα μετά το τέλος του αγώνα Βοσνία - Ελλάδα στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απομακρύνθηκε από τη θέση του.

Οι Βόσνιοι έδειξαν με αυτό τον τρόπο τη μεταμέλειά τους για όσα συνέβησαν, αναγνώρισαν το λάθος του Ζιλί και τον απέλυσαν για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Ζιλί πήρε θέση μέσω twitter για την απομάκρυνσή του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος προπονητής εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση της Βοσνιακής Ομοσπονδίας, τονίζοντας, παρ' όλα αυτά, πως κρατάει μόνο τις καλές στιγμές απ' αυτή την εμπειρία.

"Με μεγάλη μου απογοήτευση έλαβα σήμερα ένα γράμμα από την ομοσπονδία με ημερομηνία 1ης Ιουλίου που εξηγεί την απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας να ακυρώσει το συμβόλαιο μου ως βοηθός προπονητή. Παρ' όλα αυτά θα κρατήσω μόνο τις χαρούμενες στιγμές με το τεχνικό επιτελείο και την ομάδα.

Η εμπειρία με δίδαξε πολλά, αλλά πάνω απ' όλα ανακάλυψα μία χώρα, ένα έθνος πολύ παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και οπαδούς που συνεχίζουν να με στηρίζουν, κάτι που με αγγίζει και μου δίνει μεγάλη χαρά, παρά τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν. Η Βοσνία θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο θερμά με υποδέχθηκαν.

Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

IDEMIO BOSNIA-HERZEGOVINIA".

Δείτε το tweet:

Θυμηθείτε το VIDEO με τη γροθιά στον Γιαννιώτα:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ