ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Τζημόπουλος περιμένει Μέσι, Φαλκάο, Σάντσες ή Καρντόσο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Τζημόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η Νέα Ζηλανδία περιμένει τον 5ο των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής και ο Θέμης Τζημόπουλος ενδέχεται να αντιμετωπίσει στα μπαράζ για το Μουντιάλ 2018 έναν εκ των Μέσι, Φαλκάο, Σάντσες ή Καρντόσο!

Το γύρο του κόσμου κάνει με την Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας ο Θέμης Τζημόπουλος. Ο 32χρονος μεσοαμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, από τότε που επέλεξε να φορά τη φανέλα των " All Whites", έχει ταξιδέψει μεταξύ άλλων σε Νησιά Φίτζι, Μεξικό, Νέα Καληδονία, Νησιά Σολωμόντα, Ομάν, Παπούα Νέα Γουϊνέα, Μιανμάρ, Νότια Κορέα και την Παρασκευή (6/10) αγωνίστηκε στο εκτός έδρας φιλικό με την Ιαπωνία.

Ως γνωστόν, η Νέα Ζηλανδία περιμένει ποια ομάδα θα τερματίσει στην 5η θέση των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής, ώστε να δοθεί μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στη συγκεκριμένη ζώνη, ο "Τζημό" ίσως να βρει στο δρόμο του έναν εκ των Λιονέλ Μέσι, Ραδαμέλ Φαλκάο, Αλέξις Σάντσες ή Όσκαρ Καρντόσο!

Την Παρασκευή (6/10) λοιπόν οι Νεοζηλανδοί αντιμετώπισαν στο Toyota Stadium την Ιαπωνία σε διεθνές φιλικό και γνώρισαν την ήττα με 2-1. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο 75'. Στις 2 Απριλίου 2015 είχε δηλώσει στον Sport24 Radio 103.3: " Με τη Νέα Ζηλανδία στο Μουντιάλ της Ρωσίας". Θα τα καταφέρει; Η απάντηση τον προσεχή Νοέμβριο (μεταξύ 6-14/11)!

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τι έχει συμβεί στα προκριματικά της γεωγραφικής ζώνης της Νοτίου Αμερικής...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ