ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο τραυματισμός του Λούλιτς από το χτύπημα του Τοροσίδη

Bosnia's Senad Lulic, right, challenges Greece Vasilis Torosidis, left, during their World Cup Group H qualifying soccer match at the Bilino Polje Stadium in Zenica, Bosnia-Herzegovina, on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric)
Bosnia's Senad Lulic, right, challenges Greece Vasilis Torosidis, left, during their World Cup Group H qualifying soccer match at the Bilino Polje Stadium in Zenica, Bosnia-Herzegovina, on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric) AP

Ο Σέναντ Λούλιτς τραυματίστηκε στο πρόσωπο μετά από διεκδίκηση με τον Βασίλη Τοροσίδη στο πρόσφατο παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα και τα ιταλικά ΜΜΕ δημοσιοποίησαν φωτογραφίες από το πρόσωπό του.

Τα ιταλικά ΜΜΕ δημοσιοποίησαν εικόνες από τον Σέναντ Λούλιτς, μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο πρόσωπο, λόγω του τραυματισμού του σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Βασίλη Τοροσίδη, στην αναμέτρηση της Βοσνίας με την Ελλάδα στη Ζένιτσα.

Ο μπακ της Λάτσιο υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Το επόμενο πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της βλάβης, με τις φωτογραφίες του να έρχονται στη δημοσιότητα λίγες ημέρες αργότερα.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων καταφερόταν εναντίον του δυνατού παιχνιδιού της Ελλάδας, αναφέροντας και τη συγκεκριμένη φάση.

Ο Λούλιτς μετά από την επέμβαση

Ο τραυματισμός του Λούλιτς από το χτύπημα του Τοροσίδη
Ο τραυματισμός του Λούλιτς από το χτύπημα του Τοροσίδη
Ο τραυματισμός του Λούλιτς από το χτύπημα του Τοροσίδη

Photo credits: AP Photo/Amel Emric

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ