ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Τίτι αποκάλυψε την ενδεκάδα της Βραζιλίας με Νεϊμάρ βασικό

Ο Τίτι αποκάλυψε την ενδεκάδα της Βραζιλίας με Νεϊμάρ βασικό
AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ο Τίτι θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα, ωστόσο θα αλλάξει αρχηγό.

Οι ελπίδες της Βραζιλίας για μία νέα εκκίνηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 αναπτερώθηκαν, μετά από τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της χώρας, Τίτι.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου και σε αυτήν περιλαμβάνεται το όνομα του μεγάλου αστεριού της ομάδας, Νεϊμάρ.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της "σελεσάο" τις προηγούμενες μέρες και επικράτησε φόβος για την κατάστασή του, ωστόσο ο Τίτι διέλυσε κάθε ανησυχία.

Μάλιστα, εξήγησε ότι η ενδεκάδα θα είναι ίδια με την πρεμιέρα κόντρα στην Ελβετία, παρότι σε αυτό το παιχνίδι η πέντε φορές νικήτρια του θεσμού έμεινε στην ισοπαλία 1-1, χωρίς να ενθουσιάσει τους φίλους της.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι το περιβραχιόνιο σε αυτό το παιχνίδι θα το φορέσει ο Τιάγκο Σίλβα, αντί του Μαρσέλο που ήταν αρχηγός στην πρεμιέρα.

Η ενδεκάδα της Βραζιλίας: Άλισον, Ντανίλο, Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Παουλίνιο (67' Αουγκούστο), Καζεμίρο (60' Φερναντίνιο), Κοουτίνιο, Γουίλιαν, Ζεζούς (79' Φιρμίνο), Νεϊμάρ

Photo credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Βραζιλία - Κόστα Ρίκα με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ