ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μπίγλια τραυματίστηκε από συμπατριώτη του και είναι αμφίβολος για το Μουντιάλ!

Argentina's Lucas Biglia, right, fights for the ball against Ecuador's Romario Ibarra during their 2018 World Cup qualifying soccer match at the Atahualpa Olympic Stadium in Quito, Ecuador, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Argentina's Lucas Biglia, right, fights for the ball against Ecuador's Romario Ibarra during their 2018 World Cup qualifying soccer match at the Atahualpa Olympic Stadium in Quito, Ecuador, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Ο Λούκας Μπίγλια επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ από τον τραυματισμό της 22ας Απρίλη, αλλά τραυματίστηκε ξανά από τον συμπατριώτη του, Πάπου Γκόμες, και κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ με την εθνική Αργεντινής.

Η Μίλαν ήταν έτοιμη να κλείσει θέση στους ομίλους του Europa League, αλλά από νέα γκάφα του Ντοναρούμα η Αταλάντα ισοφάρισε 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος των "ροσονέρι", Λούκας Μπίγλια, αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο Μπέργκαμο, καθώς τραυματίστηκε και παραχώρησε τη θέση του στον Ρικάρντο Μοντολίβο.

Ο "πρινσιπίτο" επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ από τον τραυματισμό της 22ας Απριλίου, αλλά τραυματίστηκε ξανά. Αυτή τη φορά από συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής.

Η σύγκρουση με τον Πάπου Γκόμες στο 35ο λεπτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αστράγαλο ο Λούκας Μπίγλια κι έτσι η συμμετοχή του με την "αλμπισελέστε" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας να είναι αμφίβολη, ένα μήνα πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο Λούκας Μπίγλια είχε 13 συμμετοχές κι ένα γκολ (το μοναδικό της νίκης στην Κολομβία) με την εθνική Αργεντινής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 όσον αφορά στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής, ενώ ο Πάπου Γκόμες μία και μοναδική συμμετοχή (ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, όπως κι ο Μπίγλια) στην εντός έδρας ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση με το Περού για τη 17η αγωνιστική.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "χώρας του τάνγκο", Χόρχε Σαμπαόλι, αναμένεται εντός της Δευτέρας (14/5) να ανακοινώσει την προεπιλογή (35 παίκτες) για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η εθνική Αργεντινής βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας μαζί με Ισλανδία (16/6 στη Μόσχα), Κροατία (21/6 στη Νοβγκόροντ) και Νιγηρία (26/6 στην Αγία Πετρούπολη).

Photo credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ