ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μαντσίνι πρώτος υποψήφιος για διάδοχος του Ποστέκογλου στην εθνική Αυστραλίας

FC Zenit's head coach Roberto Mancini during the group L Europa League soccer match between Real Sociedad and FC Zenit at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Zenit's head coach Roberto Mancini during the group L Europa League soccer match between Real Sociedad and FC Zenit at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αυστραλίας, οι διοικούντες την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ευρώπη την Κυριακή (21/01) για να έχουν συζητήσεις με τον τεχνικό της Ζενίτ, Ρομπέρτο Μαντσίνι προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Άγγελου Ποστέκογλου.

Οι ιθύνοντες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αυστραλίας συνεχίζουν να αναζητούν τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ύστερα απ' την αιφνίδια απόφαση του Άγγελου Ποστέκογλου να αποχωρήσει απ' την τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ των ΜΜΕ της χώρας, πρώτος στόχος για να διαδεχθεί τον Έλληνα προπονητή είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Το δημοσίευμα της εφημερίδας " The Australian" υποστηρίζει πως γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ντέβιντ Γκάλοπ πρόκειται να ταξιδέψει την Κυριακή (21/01) στην Ευρώπη προκειμένου να έχει συζητήσεις με τον Μαντσίνι, με τον οποίο έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή.

Θυμίζουμε πως ο Ιταλός τεχνικός κάθεται στον πάγκο της Ζενίτ απ' το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο σημαίνει πως η περίπτωσή του παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την Ομοσπονδία της Αυστραλίας σκέφτονται να προτείνουν συμβόλαιο έξι μηνών στον 53χρονο προπονητή, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα και με τη ρωσική ομάδα.

Εκτός απ' τον Μαντσίνι, μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Αυστραλίας είναι οι Λουίς φαν Χάαλ, Μπερτ φαν Μάρβαϊκ και Μαρσέλο Μπιέλσα. Οι "socceroos" βρίσκονται στο τρίτο όμιλο μαζί με Γαλλία, Περού και Δανία.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ