ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Λονγκ ηρέμησε τον Κόουλμαν με αναπνοές γέννας

Ο Λονγκ ηρέμησε τον Κόουλμαν με αναπνοές γέννας

Με αναπνοές γέννας προσπάθησε να ηρεμήσει τον Σέιμους Κόουλμαν ο Σέιν Λονγκ, ύστερα απ' τον ανατριχιαστικό του τραυματισμό.

Η στιγμή του τραυματισμού του Σέιμους Κόουλμαν ήταν με διαφορά το σημαντικότερο γεγονός στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ουαλία (0-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πάντως, εκείνος που κέντρισε περισσότερο απ' όλους το ενδιαφέρον ήταν ο Σέιν Λονγκ.

Ο επιθετικός της Σαουθάμπτον έτρεξε αμέσως προς το μέρος του άτυχου συμπαίκτη του και προσπάθησε να τον βοηθήσει. Όχι μόνο του κράτησε το κεφάλι, ώστε να μην βλέπει το σμπαραλιασμένο πόδι του, αλλά τον βοήθησε με αναπνοές τη στιγμή του έντονου πόνου.

Βέβαια, όπως προέκυψε απ' τις δηλώσεις της συντρόφου του, ο Λονγκ θυμήθηκε τη γέννα της συζύγου του και προσπαθούσε να βοηθήσει έτσι τον Κόουλμαν.

"Του έμαθαν πώς να με βοηθά με τις αναπνοές, την ώρα που γεννούσα και μόλις μιλήσαμε μετά το παιχνίδι μου είπε 'έτσι όπως τον κράτησα, μου ήρθες αμέσως στο μυαλό. Του μιλούσα και του έλεγα πώς να αναπνεύσει για να ηρεμήσει και να προσπαθήσει να διαχειριστεί το οξυγόνο με τον πόνο. Τα θυμήθηκα όλα'".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ