ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Ιβάνοβιτς καθαιρέθηκε από αρχηγός της Σερβίας

Ο Ιβάνοβιτς καθαιρέθηκε από αρχηγός της Σερβίας
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο προπονητής της Σερβίας, Μλάντεν Κρστάιτς, καθαίρεσε από την αρχηγεία της ομάδας τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς χρίζοντας ως νέο αρχηγό τον Αλεξάνταρ Κολάροβ της Ρόμα

Οι εμφανίσεις του 34χρονου παίκτη της Ζενίτ στα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, για τις οποίες μάλιστα δέχθηκε επικριτικά σχόλια.

Ο Μλάντεν Κρστάιτς αποφάσισε να χρίσει νέο αρχηγό για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Αλεξάνταρ Κολάροβ μετά και από τα επικριτικά σχόλια Σέρβων οπαδών για τις εμφανίσεις του Ιβάνοβιτς. Ο πρώην αμυντικός της Τσέλσι υπήρξε αρχηγός της Σερβίας από το 2012.

"Ο Κολάροβ θα είναι ο πρώτος αρχηγός και ο Νεμάνια Μάτιτς δεύτερος. Και οι δύο έχουν την ικανότητα και την ποιότητα να διαδεχθούν τον Ιβάνοβιτς. Έχουμε πάρει την απόφασή μας, αλλά θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση με τον Ιβάνοβιτς, ο οποίος θα παραμείνει μέλος της εθνικής", είπε ο Κρστάιτς σε συνέντευξη Τύπου πριν από τις φιλικές αναμετρήσεις με το Μαρόκο την Παρασκευή (23 Μαρτίου) και τη Νιγηρία στις 27 Μαρτίου.

Photo credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ