ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο ισπανικός Τύπος "ευχαριστεί" το VAR

Ο ισπανικός Τύπος "ευχαριστεί" το VAR

Σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος "ευχαριστεί" μέσα από τα πρωτοσέλιδα του το VAR για το γεγονός ότι η Ισπανία κατέλαβε την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Το VAR έχει μπει για τα καλά στην ποδοσφαιρική μας ζωή και η χρήση του έκρινε τα αποτελέσματα των δύο αναμετρήσεων της Δευτέρας (25/6), καθώς και την πρώτη (αντίστοιχα και την δεύτερη) θέση στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Μπορεί το Μαρόκο να μην είχε ελπίδες πρόκρισης, αλλά πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ισπανία και έδειξε ικανό να πάρει ακόμα και τη νίκη. Ωστόσο, χάρη σε γκολ του Ιάγο Άσπας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η "φούρια ρόχα" κατάφερε να "κλέψει" τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Μάλιστα, το γκολ του επιθετικού της Θέλτα αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στη συνέχεια μέτρησε, καθώς ο Ραβσάν Ιρμάτοβ έκανε χρήση του VAR.

Στις καθυστερήσεις του Ιράν Πορτογαλία το... VAR έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα για τους Ιρανούς, μαρτυρώντας το χέρι του Σέντρικ σε κεφαλιά του Αζμούν. Ο φορ του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Καθώς καθίσταται προφανές ότι εάν δεν είχε εισαχθεί η τεχνολογία (η Πορτογαλία θα νικούσε το Ιράν και η Ισπανία θα έχανε από το Μαρόκο), θα ήταν διαφορετική η βαθμολογία του ομίλου (με τη "σελεσάο" πρώτη και τη "φούρια ρόχα" δεύτερη), σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος ευγνωμονεί το VAR.

"MARCA" - ΖΗΤΩ ΤΟ VAR! (ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ)

Ο ισπανικός Τύπος "ευχαριστεί" το VAR

"AS" - ΖΗΤΩ ΤΟ VAR! ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ο ισπανικός Τύπος "ευχαριστεί" το VAR

"MUNDO DEPORTIVO" - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ VAR

Ο ισπανικός Τύπος "ευχαριστεί" το VAR

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ