ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο ISIS μετά τον Μέσι απειλεί και τον Ντεσάμπ

Ο ISIS μετά τον Μέσι απειλεί και τον Ντεσάμπ

Ο ISIS επέστρεψε για να εκτοξεύσει νέα θανατική απειλή ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να γίνεται ο επόμενος στόχος μετά τον Λιονέλ Μέσι.

Τρεις φωτογραφίες που προκαλούν σοκ σε όποιον τις βλέπει διέρρευσε πριν μερικές ημέρες στον Τύπο ο ISIS, μέσα από το νέο του Μέσο, τη Wafa Media Foundation. Οι δύο από τις τρεις φωτογραφίες αφορούν το Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018, ενώ η τρίτη είναι για τον Λιονέλ Μέσι.

Η αφίσα που απεικονίζει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα να βγάζει δάκρυα από αίμα, αναγράφει: "Πολεμάτε ένα κράτος το οποίο δεν έχει την αποτυχία στο λεξικό του".

Ο ISIS μετά τον Μέσι απειλεί και τον Ντεσάμπ

Μετά τον Μέσι, ήρθε νέο φωτομοντάζ από τον ISIS στο προσκήνιο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, να είναι αποδέκτης και να γίνεται στόχος των τρομοκρατών.

Σε αυτό το φωτομοντάζ, ο Γάλλος εκλέκτορας φοράει μία πορτοκαλί φόρμα, την ώρα που απειλείται με όπλο στο κεφάλι από έναν τζιχαντιστή, με τον χαρακτηρισμό που υπάρχει, να είναι "εχθρός του Αλλάχ".

Το νέο μήνυμα από πλευράς ISIS, βρίσκεται στο κάτω μέρος της φωτογραφίες και αναφέρει: "Θα συνεχίσουμε να τρομοκρατούμε και να καταστρέφουμε τις ζωές σας".

Ο ISIS μετά τον Μέσι απειλεί και τον Ντεσάμπ
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ