ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντεσάμπ: "Στην κορυφή του κόσμου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια"

France head coach Didier Deschamps, second right, holds the trophy at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
France head coach Didier Deschamps, second right, holds the trophy at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP IMAGES/AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, στο πρώτο του σχόλιο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι παίκτες από την έναρξη του Μουντιάλ έως το τέλος του.

Υπερήφανος που η Γαλλία βρέθηκε στη κορυφή του κόσμου δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, στο πρώτο του σχόλιο αμέσως μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο προπονητής των "τρικολόρ" αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του από την αρχή της διοργάνωσης έως το τέλος της.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Είναι τόσο υπέροχο και όμορφο. Κάποιοι παίκτες μας έγιναν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και είναι μόλις 19 ετών. Δεν κάναμε ένα τεράστιο παιχνίδι αλλά δείξαμε πνεύμα νικητη. Και πετύχαμε και τέσσερα γκολ. Το αξίζαμε.

Ξεκινήσαμε πολύ καιρό πριν, δεν ήταν εύκολο αλλά με σκληρή δουλειά τα καταφέραμε. Είμαστε στην κορυφή του κόσμου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μας πόνεσε πολύ που χάσαμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια. Αλλά μας έκανε και καλό. Διαγράψαμε αυτό το γεγονός. Αυτές οι στιγμές ανήκουν στους παίκτες. Για 55 μέρες κάναμε αρκετά καλή δουλειά. Είναι η ανώτατη στέψη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Γάλλοι".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ