ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάλιτς: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"

Croatia's head coach Zlatko Dalic shouts instructions to his players during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Croatia's head coach Zlatko Dalic shouts instructions to his players during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, υποστήριξε ότι η πρόκριση στα ματς με την αντίστοιχη της Ελλάδας εξαρτάται από τους δικούς του παίκτες κι απέδωσε τη δυσκολία στη ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η κληρωτίδα έφερε την Εθνική Ελλάδας αντιμέτωπη με αυτήν της Κροατίας στα μπαράζ για ένα εισιτήριο στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς υποστήριξε ότι η κλήρωση είναι δύσκολη για την εθνική του ομάδα - κυρίως λόγω του γεγονότος ότι θα παίξει τη ρεβάνς εκτός έδρας - αλλά ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο εξαρτάται από τους δικούς του παίκτες.

"Σέβομαι την Ελλάδα, θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω στην ομάδα μου. Θα είναι δύσκολο γιατί παίζουμε τη ρεβάνς εκτός έδρας. Θα έχουμε χρόνο να ετοιμάσουμε την ομάδα για τον αντίπαλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι η δική μας ομάδα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Ελπίζω όλοι να είναι έτοιμοι και υγιείς γι' αυτά τα ματς. Ελπίζω το γήπεδο να γεμίσει και όλη η χώρα να μας υποστηρίξει", υποστήριξε ο 50χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ