ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάλιτς: "Να μην ενδώσουμε στις προκλήσεις των Ελλήνων"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας σε Κροάτες δημοσιογράφους μετά την προπόνηση του Σαββάτου (11/11), ο Ζλάτκο Ντάλιτς κάλεσε τους παίκτες του να μην απαντήσουν στις προκλήσεις των Ελλήνων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Διαφορετική γλώσσα χρησιμοποιεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, όταν μιλά στη συνέντευξη Τύπου και διαφορετική όταν μιλά στους συμπατριώτες του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "jutarnji.hr" υποστήριξε ότι ζήτησε από τους παίκτες να μην ενδώσουν στις προκλήσεις των Ελλήνων διεθνών κατά την αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" (12/11, 21:45) για τη ρεβάνς των μπαράζ του Μουντιάλ 2018.

"Η πρώτη μου απαίτηση ήταν να είμαστε ήρεμοι. Να μην ενδώσουμε στις προκλήσεις των Ελλήνων. Είπα στα παιδιά ότι είμαστε καλύτεροι. Σε όλους τους τομείς. Ήλπιζα να μην είμαστε καλύτεροι σε περίπτωση που χρειαζόταν να παλέψουμε (σε περίπτωση αντιδικίας σε κάποια φάση) με τους Έλληνες.

Τα παιδιά δεν παραπονέθηκαν στο διαιτητή και δεν πήραν ούτε μία κάρτα. Μπορεί να είναι υπερήφανοι γι' αυτή τη συμπεριφορά τους. Τους έχω πει να είναι συμπαγείς. Όλο το ματς με την Ελλάδα ήταν προετοιμασμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν ήρθαμε στην Αθήνα για να κρατήσουμε το 4-1. Άρα, δεν ήρθαμε για να αμυνθούμε", υποστήριξε ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ