ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ντάλιτς: "Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ από την αδρεναλίνη"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, υποστήριξε ότι οι παίκτες του δεν κοιμήθηκαν καλά από την αδρεναλίνη που τους δημιούργησε το ματς με την Ελλάδα.

Η εθνική Ελλάδας υποδέχεται την αντίστοιχη της Κροατίας στο "Γ. Καραϊσκάκης" (12/11, 21:45) για τη ρεβάνς των μπαράζ του Μουντιάλ 2018.

Οι Κροάτες είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το σκορ του πρώτου αγώνα αν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους, Ζλτάκο Ντάλιτς υποστήριξε ότι οι παίκτες του δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για να υπερασπιστούν το 4-1, αλλά θα παίξουν λες και το ματς είναι 0-0.

"Εξαιτίας της αδρεναλίνης δεν κοιμηθήκαμε καλά το βράδυ, αλλά είμαστε έτοιμοι για προπόνηση, ένα μικρό διάλειμμα και το ταξίδι στην Ελλάδα. Δεν θα πάμε στην Ελλάδα για να αμυνθούμε και να υπερασπιστούμε το 4-1, θα παίξουμε λες και το ματς είναι 0-0.

Μπορεί να κάνουμε λάθη και να τους βάλουμε ξανά μέσα. Οπότε, θα επιτεθούμε, αν και θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα στο ματς ήταν καλή, όλα πήγαν καλά. Ήταν πανέμορφο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να κάνουμε τη δουλειά μας και στον Πειραιά. Δεν υπάρχει χαλάρωση και η εμφάνιση της Πέμπτης μας δίνει κουράγιο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι", υποστήριξε ο Ζλάτκο Ντάλιτς στους Κροάτες δημοσιογράφους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ