ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Νεϊμάρ: "Δύσκολο να βρω τη θέληση να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο"

Brazil's Neymar reacts as Belgium players celebrate after Brazil is knocked out by Belgium following their quarterfinal match at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar reacts as Belgium players celebrate after Brazil is knocked out by Belgium following their quarterfinal match at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Νεϊμάρ, με ανάρτηση στο Instagram, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υποστηρίζοντας πως ζει τις πιο δυστυχισμένες στιγμές της καριέρας του.

Η Βραζιλία γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Βέλγιο και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως είναι λογικό, στο στρατόπεδο της "Σελεσάο" υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό, με τον Νεϊμάρ να αναρτά ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, τονίζοντας πως ζει τις πιο δυστυχισμένες στιγμές της καριέρας του.

"Μπορώ να πω ότι είναι η πιο θλιβερή στιγμή της καριέρας μου. Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος, επειδή ξέραμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί. Ξέραμε ότι είχαμε όλες τις κατάλληλες συνθήκες για να φτάσουμε πιο μακριά, να γράψουμε ιστορία. Αλλά όχι δεν ήταν να γίνει αυτή τη στιγμή.

Είναι δύσκολο να βρω τη δύναμη και τη θέληση να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Θεός να μου δώσει αρκετή δύναμη να αντιμετωπίσω τα πάντα. Γι’ αυτό και δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ το Θεό, ακόμα και για αυτή την ήττα. Γιατί ξέρω ότι ο δρόμος σου είναι πολύ καλύτερος από το δικό μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, είμαι πολύ υπερήφανος για όλα. Μπορεί το όνειρο μας να σταμάτησε, αλλά δεν πρόκειται να σας βγάλουμε από το μυαλό μας και τις καρδιές μας".

Δείτε την ανάρτηση:

Νεϊμάρ: "Δύσκολο να βρω τη θέληση να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο"

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ