ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπεργκ: "Δεν ένιωσα επιπρόσθετη πίεση όταν αποσύρθηκε ο Ζλάταν"

Sweden's Marcus Berg celebrates his goal against Bulgaria, during the World Cup Group A qualifying soccer match between Bulgaria and Sweden at Vassil Levski Stadium in Sofia, Bulgaria, Thursday Aug. 31, 2017. (AP Photo/STR)
Μπεργκ (AP Photo/STR) AP

Ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχθηκε ότι η Ιταλία είναι το φαβορί στα μπαράζ με τη Σουηδία, υποστήριξε ότι δεν ένιωσε περισσότερη πίεση στην εθνική ομάδα όταν αποσύρθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και δήλωσε ευτυχισμένος στην Αλ Αΐν.

Τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018 πλησιάζουν και η επίσημη σελίδα της FIFA φιλοξένησε συνέντευξη - αφιέρωμα στον Σουηδό διεθνή επιθετικό της Αλ Αΐν και πρώην του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

Ο 31χρονος Σκανδιναβός φορ, παραδέχθηκε ότι η Ιταλία είναι το φαβορί στη μεταξύ τους αναμέτρηση με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και υποστήριξε ότι δεν ένιωσε περισσότερη πίεση στην εθνική του ομάδα όταν αποσύρθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Ήταν απίστευτο και πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα στο ματς με το Λουξεμβούργο. Ήταν η πρώτη φορά που πέτυχα τέσσερα γκολ σε ένα ματς με την εθνική μου ομάδα. Είναι πολύ ωραία ανάμνηση που έκανα ένα τέτοιο ματς στη χώρα μου, με το γήπεδο γεμάτο και με την οικογένειά μου στην εξέδρα.

Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια είναι τα καλύτερά μου με την εθνική Σουηδίας. Δεν ένιωσα κάποια επιπρόσθετη πίεση όταν αποσύρθηκε ο Ιμπραχίμοβιτς.

Αλλά, είμαι ένας από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη εμπειρία και είναι αλήθεια ότι η δουλειά μου στην ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη σημασία όταν ο Ζλάταν αποχώρησε. Η Ιταλία είναι το φαβορί, αλλά έχουμε καλό προαίσθημα για την αναμέτρηση. Είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι γι' αυτά που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα", υποστήριξε σχετικά με την εθνική του ομάδα, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη θητεία του στην Αλ Αΐν, τόνισε:

"Έμαθα πολλά παίζοντας σε διαφορετικές χώρες, με διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος στην Αλ Αΐν".

Photo credits: AP Photo/STR

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ