ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπαζντάρεβιτς: "Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, παίζει ο Πιάνιτς"

Μπαζντάρεβιτς: "Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, παίζει ο Πιάνιτς"
Μπαζντάρεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς και ο Έντιν Τζέκο μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της Βοσνίας και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η Εθνική τους θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Ελλάδα. Παίζει ο Πιάνιτς όπως είπε ο προπονητής των γηπεδούχων.

Ο προπονητής της Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζνάρεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα (9/6, 21:45) στη Ζένιτσα για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Ελλάδα, όμως πιστεύει ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, είπε πως θα παίξει ο Πιάνιτς. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του φορ της ομάδας, Έντιν Τζέκο.

Αποστολή στη Ζένιτσα: Νίκος Συριώδης

Για το αν θα είναι επιθετική η τακτική της Βοσνίας:

"Κατ' αρχάς, καλωσορίζουμε τους φίλους μας από την Ελλάδα εδώ στην Ζένιτσα. Μετά την προπόνηση θα αποφασίσω ποιοι θα παίξουν και την τακτική μας".

Για τον Πιάνιτς και αν υπάρχει εναλλακτική αν δεν παίξει:

"Ο Πιάνιτς πιστεύω ότι θα παίξει σε όλο το ματς. Όλοι οι παίκτες μου είναι σε άριστη κατάσταση και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό".

Ποιος έχει προβάδισμα κατά την γνώμη του:

"Όλοι ξέρουμε ότι ο γηπεδούχος έχει προβάδισμα, αλλά δεν είναι μεγάλο το ποσοστό. Μην ξεχνάμε τι έγινε στο Βέλγιο - Ελλάδα ή στο πρώτο Ελλάδα - Βοσνία. Μεγάλο φαβορί δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στο τέλος".

Για το αν είναι πιο σημαντικό το ματς με την Ελλάδα ή με το Βέλγιο:

"Όλα τα παιχνίδια έχουν το ενδιαφέρον τους, αλλά το αυριανό ματς είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε αύριο και θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Γι' αυτό λέω ότι είναι το πιο σημαντικό ματς απ' όλα".

Για το πώς θα απαντήσει στο αμυντικό παιχνίδι της Ελλάδας:

"Όλοι έχουμε τις λύσεις μας και πιστεύω ότι θα είμαστε οι καλύτεροι και θα πάρουμε το ματς".

Ποιο παιχνίδι του έχει μείνει πιο πολύ. Εκείνο ως παίκτης στην Καλαμάτα το 1996 ή το αυριανό;

Ως προπονητής είναι πιο δύσκολο και θα το καταλάβει και ο Τζέκο αν γίνει προπονητής. Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι αύριο και να σταθούμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι".

ΤΖΕΚΟ: "ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ"

Για το αμυντικό στυλ της Ελλάδας και ότι πρέπει να έχει υπομονή η Βοσνία:

"Ναι, συμφωνώ, πρέπει να έχουμε υπομονή. Το νικητήριο γκολ μπορεί να έρθει και στο 90'. Δεν πρέπει με το άγχος να δυσκολέψουμε τον εαυτό μας. Όλοι ξέρουμε ότι η Ελλάδα είναι καλή αμυντικά, αλλά πρέπει να προσέξουμε και στις αντεπιθέσεις της Ελλάδας, άρα να έχουμε υπομονή και στην άμυνά μας. Το γκολ θα έρθει σίγουρα, γιατί πιστεύω και στους συμπαίκτες μου".

Για τον Μανωλά που θα τον αντιμετωπίσει και αν έχουν μιλήσει:

"Δεν έχω να του στείλω κάποιο μήνυμα. Τα είπαμε από κοντά στη Ρόμα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και δεν έχουμε έκπληξη ο ένας για τον άλλον. Τα έχουμε πει σχεδόν όλα μεταξύ μας".

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει το σερί γκολ με την Ελλάδα:

"Σίγουρα θα ήθελα να το συνεχίσω το σερί μου, αλλά μην ξεχνάμε τα τρία αυτά γκολ ήρθαν από στημένες φάσεις και δείχνει το επίπεδο της Ελλάδας. Έχουμε καλούς παίκτες και οι δυο ομάδες και θα δούμε τι θα γίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκίμπε: "Μίνιμουμ έναν βαθμό, μακάρι και τους τρεις"
Τζιόλης: "Νιώθουμε ξανά υπεύθυνοι για το εθνόσημο που φοράμε"
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ