ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπαζντάρεβιτς: "Καλή και η ισοπαλία με την Ελλάδα"

Μπαζντάρεβιτς: "Καλή και η ισοπαλία με την Ελλάδα"
Μπαζντάρεβιτς, Τζέκο

Ο προπονητής της Εθνικής Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, υποστήριξε ότι η ομάδα του ήρθε στην Ελλάδα για το τρίποντο, παραδέχτηκε ωστόσο ότι και η ισοπαλία με την Εθνική μας θα είναι καλό αποτέλεσμα. Τι δήλωσε ο Τζέκο.

Η Εθνική μας ομάδα δίνει κρίσιμο ματς το βράδυ της Κυριακής (13/11, 21.45) απέναντι στη Βοσνία, της οποίας ο προπονητής, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Αρχικά είπε: "Ο Κολάσινατς προπονήθηκε και είναι καλά. Όλοι οι παίκτες μας είναι καλά, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Έχουμε δουλέψει καλά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτό το μεγάλο ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι για τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα".

Ακολούθως σχολίασε για την Εθνική Ελλάδας: "Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα και μέχρι τώρα έχει καλά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι Έλληνες μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα".

Τζέκο: "Δεν λυπάμαι που δεν παίζει ο Μανωλάς"

Τους παίκτες της Βοσνίας στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Εντίν Τζέκο, ο οποίος δήλωσε ότι προ τετραετίας αγώνας στο Φάληρο δεν θα έχει σχέση με αυτόν της Κυριακής (13/11). "Δεν βρίσκω ομοιότητες με το ματς πριν από 4 χρόνια. Μακάρι μια ισοπαλία στον σημερινό αγώνα να μας ανοίξει την πόρτα για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Δεν θα ήταν κακό. Εμείς ξέρουμε πως έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο. Θα παλέψουν και οι δυο ομάδες γιατί είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Υπάρχει πίεση και για τους δυο. Είναι πλεονέκτημα για την Ελλάδα το γεγονός πως παίζει στην έδρα της. Είχαμε καλή φόρμα και πριν από το Βέλγιο αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Είναι διαφορετική η Ελλάδα. Στηρίζεται στην άμυνά της. Όλοι πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Δεν σκέφτομαι να σκοράρω για να φτάσω τα 50 γκολ. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι πως θα κερδίσει η ομάδα μου".

Ο φορ της Ρόμα κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι για την Ελλάδα δεν θα παίξει ο συμπαίκτης του στη Ρόμα, Κώστας Μανωλάς: " Δεν λυπάμαι που δεν θα παίξει ο Μανωλάς. Καλύτερα που δεν θα αγωνιστεί. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ιταλία κι αν διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τη νοοτροπία του, θα γίνει ένας από τους καλύτερους στη θέση του στον κόσμο"

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ