ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μόντριτς: "Παίξαμε απίστευτα στο Ζάγκρεμπ"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εμφάνιση της Κροατίας στο πρώτο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ έδωσε τη πρόκριση στους Κροάτες σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας Λούκα Μόντριτς.

Η Κροατία πήρε τη πρόκριση στο Μουντιάλ καθώς έπαιξε απίστευτα στο ματς του Ζάγκρεμπ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λούκα Μόντριτς μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της "Cosmote TV":

"Είμαστε χαρούμενοι, στο πρώτο ματς ήμασταν απίστευτοι, παίξαμε πολύ καλά, μπορούσαμε και άλλα γκολ. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, δεν επιτρέψαμε στην Εθνική Ελλάδας να κάνει ευκαιρίες. Δείξαμε ομαδικό πνεύμα και χαρακτήρα".

Αν δεν δεχόταν η Ελλάδα τέσσερα γκολ στο πρώτο παιχνίδι, θα ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα για εσάς; "Ποιος το ξέρει πως θα ήταν τα πράγματα. Είχαμε στο μυαλό μας εκείνο το αποτέλεσμα και δεν είχαμε βιασύνη να πάμε μπροστά αλλά να είμαστε συμπαγής και να μην αφήσουμε την Εθνική Ελλάδας να κάνει πολλές ευκαιρίες".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ