ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με Βράνιες και Τσίμιροτ η Βοσνία κόντρα στην Ελλάδα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, και ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, συμπεριελήφθησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Η εθνική Βοσνίας υποδέχεται την αντίστοιχη της Ελλάδας στη Ζένιτσα (9/6, 21:45) για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή για το σπουδαίο ματς συμπεριλαμβάνοντας δύο "Έλληνες". Τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, και τον μέσο του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ.

Φυσικά, δεσπόζουν με την παρουσία τους στη λίστα τα ονόματα των Μίραλεμ Πιάνιτς, Βένταντ Ιμπίσεβιτς και Έντιν Τζέκο. Ωστόσο, δε λείπουν τα προβλήματα από την προσεχή αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας.

"Έχουμε παίκτες, οι οποίοι είναι αμφίβολοι. Ο Μιλίτσεβιτς σήμερα έκανε εξετάσεις. Ο Τζούριτς δεν μπόρεσε, οι Πάβλοβιτς και Βρσάγιεβιτς έχουν τραυματισμούς. Ελπίζουμε να είναι έτοιμοι για το ματς. Έχουμε παίκτες που είναι σε φόρμα κι άλλους που έπαιξαν λίγο. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε μαζί τους στη διάρκεια της προετοιμασίας για να είναι έτοιμοι απέναντι στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα έπαιξε καλά και υπεύθυνα απέναντι στο Βέλγιο. Σίγουρο είναι ότι θα παίξει έτσι και στη Ζένιτσα. Δεν θα πρέπει να βιαστούμε. Νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα και σε συνάρτηση με τη βοήθεια του κοινού μας θα μπορέσουμε να παίξουμε σωστά", υποστήριξε ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς.

Μετά από πέντε αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη το Βέλγιο βρίσκεται στην πρώτη θέση (13 βαθμοί), η Ελλάδα στη δεύτερη (11 βαθμοί) και η Βοσνία στην τρίτη (10 βαθμοί).

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ:

Τερματοφύλακες: Ασμίρ Μπέγκοβιτς (Τσέλσι), Ιμπραχίμ Σέχιτς (Καραμπάγκ), Κέναν Πίριτς (Ζρίνσκι)

Αμυντικοί: Έρμιν Μπίτσακτσιτς (Χόφενχαϊμ), Όγκνιεν Βράνιες (ΑΕΚ), Έντιν Τσότσαλιτς (Μέχελεν), Τόνι Σούνιτς (Παλέρμο), Έρβιν Ζουκάνοβιτς (Αταλάντα), Ντάριο Ντούμιτς (Ναϊμέχεν), Σαμίρ Μεμίσεβιτς (Χρόνινχεν), Ντάνιελ Πάβλοβιτς (Σαμπντόρια)

Μέσοι: Μουχάμεντ Μπέσιτς (Έβερτον), Χάρις Μεντούνιανιν (Philadelphia Union), Σέναντ Λούλιτς (Λάτσιο), Μίραλεμ Πιάνιτς (Γιουβέντους), Σάνιν Πρτσιτς (Ρεν), Μάτο Γιάγαλο (Παλέρμο), Γκόικο Τσίμιροτ (ΠΑΟΚ), Ράντε Κρούνιτς (Έμπολι), Έντιν Βίστσα (Μπασάκσεχιρ), Αντβίγια Βρσάγιεβιτς (Οσμάνλισπορ), Ντάνιελ Μιλίτσεβιτς (Γάνδη), Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς (Ζελιέζνιτσαρ)

Επιθετικοί: Βένταντ Ιμπίσεβιτς (Χέρτα), Ριγιάντ Μπάγιτς (Κόνιασπορ), Αρμίν Χόντζιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Κέναν Κόδρο (Οσασούνα), Έντιν Τζέκο (Ρόμα).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ