ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με όλα τα "αστέρια" και Λέοβατς η Κροατία

Croatia players celebrate their opening goal during the World Cup Group I qualifying soccer match between Croatia and Finland, at the Rujevica stadium in Rijeka, Croatia, Friday, Oct. 6, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia players celebrate their opening goal during the World Cup Group I qualifying soccer match between Croatia and Finland, at the Rujevica stadium in Rijeka, Croatia, Friday, Oct. 6, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, συμπεριέλαβε όλα τα διαθέσιμα "αστέρια" - πλην του τραυματία Κόβατσιτς - για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018 με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ελλάδας.

Οι εθνικές Κροατίας και Ελλάδας αναμετρώνται σε Ζάγκρεμπ (9/11) και Φάληρο (12/11) στο πλαίσιο των μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στη Ρωσία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς συμπεριέλαβε όλα τα μεγάλα "αστέρια" της εθνικής του ομάδας - πλην του τραυματία Ματέο Κόβατσιτς, ο οποίος δεν θα προλάβαινε έτσι κι αλλιώς να είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού του τεχνικού - όπως τους Λούκα Μόντριτς, Ίβαν Ράκιτιτς, Μάριο Μάντζουκιτς, Ίβαν Πέρισιτς, Νίκολα Κάλινιτς και Ντάνιελ Σούμπασιτς αλλά και τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, Μάριν Λέοβατς (επιστρέφει μετά από ένα χρόνο και το ματς απέναντι στην Ισλανδία).

Στην αποστολή επέστρεψε ο Ίβαν Στρίνιτς, ο οποίος ήταν εκτός πλάνων του πρώην προπονητή της εθνικής Κροατίας, Άντε Τσάτσιτς, όπως και ο Άντε Ρέμπιτς.

Την πρώτη του κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έλαβε και ο 20χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός της Έβερτον, Νίκολα Βλάσιτς.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ντάνιελ Σούμπασιτς (Μονακό)

Λόβρε Κάλινιτς (Γάνδη)

Ντόμινικ Λιβάκοβιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ντόμαγκο Βίντα (Ντινάμο Κιέβου)

Ντέγιαν Λόβρεν (Λίβερπουλ)

Σίμε Βρσάλκο (Ατλέτικο)

Γιόσιπ Πίβαριτς (Ντινάμο Κιέβου)

Μάτεϊ Μίτροβιτς (Μπεσίκτας)

Ίβαν Στρίνιτς (Νάπολι)

Μάριν Λέοβατς (ΠΑΟΚ)

Ζόραν Νίζιτς (Χάιντουκ)

ΜΕΣΟΙ

Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ)

Ίβαν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα)

Μίλαν Μπάντελ (Φιορεντίνα)

Μάρκο Ρογκ (Νάπολι)

Φίλιπ Μπράνταριτς (Ριέκα)

Μάριο Πάσαλιτς (Σπαρτάκ Μόσχας)

Νίκολα Βλάσιτς (Έβερτον)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μάριο Μάντζουκιτς (Γιουβέντους)

Ίβαν Πέρισιτς (Ίντερ)

Νίκολα Κάλινιτς (Μίλαν)

Άντρεϊ Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ)

Άντε Ρέμπιτς (Άιντραχτ)

Η κροατική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε ότι standby σε ενδεχόμενο τραυματισμού κάποιων εκ των ανωτέρω θα κληθούν κάποιοι εκ των Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μάρκο Πιάτσα (Γιουβέντους), Ντούγιε Τσοπ (Σταντάρ Λιέγης), Τιν Γέβντα (Λεβερκούζεν) και Αντόνιο Μίλιτς (Οστάνδη).

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ